Inspirationsgalleri Handdukstorkar från INR

Här visar vi ett urval av bilder av handdukstorkar från INR som vi säljer från vår affär i Malmö.

Välj annat märke

Badrum

Att sätta kakel eller klinker i ett våtutrymme är inte bara av estetiska skäl. Framförallt är det ett tåligt material som ger ett suveränt skydd mot vatten, fukt och starkt slitage.

Kök

I köket vistas vi mycket och därför är kakel och klinker ett förträffligt material för både väggar och golv. Det är snyggt, slitstarkt och lätt att rengöra.

Utomhus

Klinker är ett perfekt golvmaterial till balkongen eller terrassen. Det är slitstarkt, snyggt och frosttåligt. Klicka här så får du mer inspiration.

Pool

När man ska välja kakel, klinker eller mosaik till en poolanläggning ska man tänka sig noga för. Materialet ska ha låg absorption av vatten och även vara resistent mot salt och klor. Fråga oss gärna om råd.

Golv

Hos oss hittar du en mängd varianter av klinker för golv. Glaserade och oglaserade, mönstrade och omönstrade, trendiga och personliga. Kolla in och välj!

Blandare & Takduschar

Vi har alla typer av blandare med och utan luftinblandning i olika färger och ytfinish för både handfat, badkar och dusch.

Badkar

Vi har alla olika typer av badkar fristående, hörnplacerade, väggnära eller dusch och massagebadkar. Kom in så visar mer i detalj.

Duschar

Vi har allt ifrån standard till speciallösningar med olika typer av glas, gångjärn, mönster färger etc. Vi mäter gärna upp din speciallösning på plats hemma oss dig utan extra kostnad. Kom in så väljer vi ut en modell som passar Er.

Kommoder

Vi tycker att det skall vara enkelt att välja badrumsinredning. Därför har vi valt ut ett sortiment med både design och hög kvalitet som tål sitta i våtutrymme. Vi kan även specialanpassa inredning åt dig.

Handdukstorkar

Din självklara upphängningsplats i badrummet som ger dig en genomvarm handduk efter varje dusch eller bad. Funderar du på vatten, el eller kombidrift. Hos oss finns alla varianter.

Heltäckningsmattor & Trägolv

Textil är det självklara valet när man vill ha det behagligt och ombonat - det dämpar också ljudet. Vi har även Sveriges bredaste plankgolv med in Sweden med nyheten ultra mattlack eller hårdvax.

Diverse

Släpp loss fantasin och skapa egna dekorer, bårder eller mönster som ger ditt hem en personlig, unik stil. Vi har massor av spännande idéer – kom in i vår butik så ska vi visa dig!